FeltGIS sikret 10 millioner kroner til videre vekst

finansiering gründer May 03, 2021
Bilde av daglig leder i FeltGIS, Isak Hasselvold. Foto: Astri Kløvstad, Norsk Skogbruk.

FeltGIS har gjennomført en emisjon med Såkornfondet First Seed Hedmark som lead-investor. Fordelt på tre transjer kan avtalen som er inngått tilføre inntil 10 millioner kroner. Med dette kan de videreutvikle bedriften, og bli en ledende aktør på leveranser av digitale tjenester og kommunikasjonsløsninger til skogbruket.

Siden 2016 har daglig...

Les mer

OK Join med i betydningsfullt entreprenørprogram

Opplevelseskortet Join er plukket ut til å være en av 10 bedrifter i Ferd Sosiale Entreprenører sitt Impact StartUp program. Der får de støtte og veiledning til videre utvikling.

 - Gjennom Ferd sitt Impact Startup program så kan vi hjelpe kommunene med å måle effekten Join vil få for barnas oppvekst. Altså hva det vil bety for den enkelte å få delta på aktiviteter på lik linje med andre.

Det forteller...

Les mer

Bli kjent med Helene – vår nye Content Manager

Silicia-familien vokser, og det nyeste medlemmet er 25 år gamle Helene Kirkebø Vego fra Horten. Med sin bakgrunn fra mediebransjen, er Helene klar for å ta fatt på rollen som Content Manager.

Helene vil få ansvar for Silicia sine digitale plattformer, som sosiale medier og nettside. Her skal hun skape spennende innhold om alt som rører seg i vår inkubator. Hun vil også ha en rolle i markedsføringen til andre prosjekter innad i MicroTech...

Les mer

2020 - Et år med opp- og nedturer for Silicia

Ved å være et av de få inkubatormiljøene som tilbyr fysiske lokaler til våre kunder, er det klart at vi har blitt påvirket av pandemien og restriksjonene forbundet med dem. Vi har opplevd en redusert etterspørsel etter kontorer, og redusert bruk av eksisterende kunder. Dette ble en ny hverdag for oss og en utfordring for vår tjeneste. For å imøtekomme denne nye hverdagen har vi utviklet oss og tilpasset våre tjenester....

Les mer

Nyansatt - Nicklas Stavnar

Nyansatt - Nicklas Stavnar

Nicklas har kommet inn som konsulent i Microtech Innovation (MTI), hvor han skal bidra mot gründere og eksisterende næringsliv i Silicia og klyngenettverket Electronic Coast. Fokus vil hovedsaklig være på strategi, produktstrategi, forretningsutvikling og nettverk. «Jeg har alltid hatt en iboende nysgjerrighet på nye produkter og tjenester, og kan vel si at jeg som regel er tidlig ute med å prøve nye ting. Dette i...

Les mer

Er du vår nye Content Manager?

Det var en gang – vi kan umiddelbart kaste oss inn i dansen av nasjonalromantiske klisjeer. Den gode historien trenger klisjeer og helter med stort pågangsmot. Vi har heltene, pågangsmotet, grunnlaget for den gode historien, men vi trenger deg som kan samle historiene og formidle de, slik at de skaper engasjement og entusiasme langt utenfor våre kontorvegger. Vi skal ikke være et kammer for godt bevarte skatter. Go tell it on the mountain , eller enda bedre,...

Les mer

WAI har nå det største beltetørkeanlegget i Kina

gründer teknologi Jan 14, 2020

WAI tilbyr beltetørkesystemer og pyrolyseanlegg for behandling av organisk avfall, biorester, kloakkslam og kjemisk slam med mer i Norge og Europa.

Steinar Danielsen besøkte 29. desember Kina’s største beltetørkeanlegg for kloakkslam som er levert av WAI’s samarbeidspartner i Kina.

Bildene viser besøk i byen Changsha i Kina, der WAI's samarbeidspartner for beltetørker har installert det største tørkeanlegget for kloakkslam i...

Les mer

Partnerskap med Sparebank1 BV, SAGA Services, SANDS Advokatfirma, Horten Industripark og 7Sense.

Silicia har gleden av å lansere partnerskap med Sparebank1 BV, SAGA Services, SANDS Advokatfirma, Horten Industripark og 7Sense.

Felles for alle parter er at de tror på en langsiktig målsetning om verdiskapning i vår region og at det er viktig med et solid innovasjonsmiljø som Silicia. Dette er et viktig steg i retningen å bedre tilbudet vårt ytterligere og hjelpe selskaper i vår inkubator opp og frem.

Vi er veldig glade og takknemlige for...

Les mer

2.plass til WAI Environmental Solutions

gründer inkubator Oct 31, 2019

I forbindelse med Avfall Norge’s årsmøte som ble holdt i Tønsberg 30. - 31. oktober, arrangerte Avfallsforsk i samarbeide med Innovasjon Norge en Innovasjons Workshop. Avfallsforsk er en underavdeling av Avfall Norge som er involvert i forskning på alle nivåer innen handtering og gjenvinning av ressurser fra avfall og rest produkter.

WAI Environmental Solutions AS deltok i Workshoppen med sin løsning for gjenvinning av fosfor og fast karbon fra...

Les mer

Hvordan bli en bedre selger?

gründer gründertips salg Jan 24, 2019

Gründertips for deg som lurer på hvordan bli en bedre selger?

Som gründer er ofte det med salg en krevende øvelse.  Det var kanskje ikke derfor du ønsket å starte noe eget – for å drive med salg!

Motivasjonen bak å starte din egen bedrift var kanskje å levere noe du selv savnet på markedet, sjekke om det var mulig å lage det produktet eller tjenesten du tenkte på eller skape din egne arbeidshverdag og ha full...

Les mer
1 2 3 4
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.