Gründerbedrift Tarpon Solar AS

Uncategorized Mar 30, 2017

Tarpon Solar AS startet opp i 2016 og sitter her på Silicia. Selskapet består av Daglig leder Marianne Hernes, Teknisk ansvarlig Marius Borg-Heggedal og Økonomiansvarlig Tor Egil Holmsen. Selskapet utvikler et produkt innenfor fornybar energi og har et godt driv i utviklingen for tiden.

Ideen – En solduk som produserer fornybar energi, den dekker behov for solskjerming og strøm. Produktet er en laminert seilduk med fleksible solceller. Den kan brukes som en presenning eller settes på et rammeverk til et telt. Solduken skaper et komfortabelt uterom som beskytter mot sol, vær og vind, i tillegg til at den produserer energi.

Motivasjonen – Det er spennende å utvikle et eget og helt nytt produkt. En solduk kan eksempelvis forenkle transporten til flyktningeleirer, da den har mye lavere vekt en tradisjonelle solcellepanel. Solduken kan også være et alternativ til tunge aggregater for å gi strøm til lokasjoner med dårlig infrastruktur.

Målsetninger i 2017 – Gjennomføre minimum tre pilotprosjekter for å teste og utvikle solduken videre.

Lær mer på Tarpon Solar sin hjemmeside
 
«Det er viktig å gjøre det man liker, og like det man gjør»
Marianne Hernes

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.