Julelunsj 2017 i Silicia

gründer inkubator silicia Dec 11, 2017

Årets julelunsj går inn i tradisjonen av gode minner i Silicia.

Det ble julegrøt, gløgg og masse masse kaker – som hører til en skikkelig julelunsj.

I år har vi hatt flere gründere inne i Silicia enn noen tidligere år. Hele 42 bedrifter har vært i hus i løpet av 2017. Vi er glad for at det er så mange gründerideer innenfor teknologi i vårt nærområde med potensial. Når det er julelunsj kan vi virkelig glede oss over fellesskapet og se at vi faktisk har et flott kollegiale av gründere i en inkubator.

 

I et godt kollegiale hører teambuilding til, og i Silicia tror vi på at lekenhet i både ideer og arbeid gir gode resultater. Det ble mye latter og høy puls til tider med stafett og ballkasting. Kreativitet er en side som er viktig som gründer og julefortellinger ble laget i en fei og presentert.

Vinnerfortellingen ble:

Skrevet av Marianne Svinsholt Smith

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.