Partnerskap med Sparebank1 BV, SAGA Services, SANDS Advokatfirma, Horten Industripark og 7Sense.

Silicia har gleden av å lansere partnerskap med Sparebank1 BV, SAGA Services, SANDS Advokatfirma, Horten Industripark og 7Sense.

Felles for alle parter er at de tror på en langsiktig målsetning om verdiskapning i vår region og at det er viktig med et solid innovasjonsmiljø som Silicia. Dette er et viktig steg i retningen å bedre tilbudet vårt ytterligere og hjelpe selskaper i vår inkubator opp og frem.

Vi er veldig glade og takknemlige for å ha fått med fremoverlente og ledende aktører på laget! Vi samles rundt Sparebank1 BV sin visjon «Sammen skaper vi verdi»

 

Hva går partnerskapet med Silicia ut på?

Kort oppsummert går det ut på at etablerte aktører bidrar til å løfte kvaliteten på tilbudet i Silicia. Det vil si at de bidrar med finansielle midler som hjelper satsningen, men viktigst av alt er det de bidrar i form av tid, kompetanse og nettverk. På den måte nyter ikke bare våre gründere godt av våre interne ressurser, men også av våre partnere sin.

 

Har du noen eksempler på hvordan det kan fungere?

Vel la oss si at du er en ambisiøs oppstart i Silicia og er i ferd med å skalere opp virksomheten din. Når tiden er riktig slipper du å bruke tid på å gå ut i markedet for å kjøpe tjenester og kompetanse fra selskap som ikke kjenner deg og det du jobber med. Du vil allerede da ha et sett med partnere som har fulgt deg på reise, som kjenner til selskapet ditt og det du gjør. De av oss som har vært med på en oppstart tidligere kjenner godt til problemstillingen når man skal ut og kjøpe tjenester som oppstart. Det koster mye tid og energi.

 

Hva får partnere ut av partnerskapet?

Man kan vel si først som sist at de gir mer enn de får! Men felles for alle er at vi tror på satsningen som skjer på Silicia og betydningen det vil har for vår region på sikt. Silicia skal være tilbudet for de mest ambisiøse oppstartene i vår region og for å kunne gi verdi til de kundene må vi heve innholdet. Ut over det skal vi gjøre vårt beste for at de blir sett og hørt der vi er og at når våre oppstarter blir voksne og står på egne ben skal de huske hvem som var der i starten.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.