EVENTS

På denne siden ser du kommende eventer i Silicia. Vi har egne events og samarbeider med partnere for å gi startups og gründere relevant kompetanse.

Kurs i Excel

Vi ser at mange ikke veit hvor mye du kan bruke Excel til – og vi vil vise fram hvordan dette verktøyet kan hjelpe i arbeidshverdagen for gründere og andre.

Dette er et nybegynnerkurs som vil gi deg grunnleggende innføring i Excel. Du trenger med andre ord ikke forberede deg til dette kurset. For å delta må du ha med egen pc og ha installert Excel.

Du vil lære snarveier, enkelte formler og struktur som gjør det lettere for deg å utnytte Excel sitt potensiale i ditt prosjekt. Excel kan brukes til alt, ikke kun økonomi - Salgsoppfølging, møtebooking, behandle data; tekst og tall!


Kurset holdes av Henrik Sæther fra Silicia. Henrik har brukt Excel som verktøy i store deler av sin karriere i alt fra enkle oppgaver til komplekse rapportgeneratorer.

 

Ja takk, meld meg på
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.