Startup? Gründer? Bedrift?

Har du en idé innenfor teknologi? Eller har du startet en bedrift basert på en teknologiidé og trenger et løft? 
Kontakt oss her

KONTOR FOR STARTUPS, GRÜNDERE OG BEDRIFTER

Silicia er en inkubator for startups, scaleups, gründere og bedrifter, som jobber med teknologi lokalisert i Vestfold. Vi bidrar med kompetanse og gir din bedrift eller startup relevant nettverk for å komme til markedet. I Silicia har vi et tilbud for ulike faser i bedriftsutviklingen.

Les om preinkubator
Les om inkubator
Les om drop-in

Alle som har avtale med Silicia får tilgang til kontor og medfølgende tjenester, rådgivning og «Show and tell», som er en sparringsarena for medlemmene i Silicia Inkubator. Du får tilgang til et nettverk som består av industri, næringsliv og aktører som kan løfte din idé, startup eller bedrift. I tillegg får du mulighet til å benytte fasiliteter hos våre samarbeidspartnere i Vestfold; Colab, Gründeriet og Gründerhuset Hi5. Vi er lokalisert på USN campus Bakkenteigen. Det er treningsfasiliteter og skogterreng rett utenfor døra vår.

DETTE TILBYR VI STARTUPS, GRÜNDERE OG BEDRIFTER

 

Er du gründer, eller har du en bedrift du ønsker å løfte et hakk? Det er bare å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Send en e-post

Rådgivning

Vi i Silicia jobber med tett med gründerne i inkubatoren. Marianne og Henrik er to av våre rådgivere. Marianne jobber med gründerne som er i tidlig fase, og Henrik jobber med gründerne i utviklingsfasen med forretningsutvikling.

Relevant nettverk

Vi samarbeider med forskningsmiljøet på USN Vestfold, som gir tilgang til høy kompetanse på teknologi. Vi har et nettverk av bedrifter i Horten gjennom Electronic Coast, som er i verdensklasse på sin teknologi. De kan bidra inn med ekspertise på utvikling og muliggjøring av ny teknologi

.

«Show and tell» -forum for inkubatorbedriftene

2 ganger i måneden møtes alle gründerne i Silicia til et felles møte, hvor vi hjelper og løfter hverandre. Dette er en viktig møteplass for gründerne i Silicia.

Nærhet til Universitet

Silicia holder til i Forskningsparken i Vestfold. Vi tilbyr lyse og fine kontorfasiliteter til våre gründere. Vi er lokalisert på Universitetet i Sørøst-Norge (USN) , i samme bygg som forskningsmiljøet innen mikrosystemer. På campus er det treningssenter med svømmehall som gründere hos oss kan bli medlem i.

KONTAKT OSS:

E-post: [email protected]

Mobil: + 47 400 07 790

 

Adressen vår er:

Forskningsparken i Vestfold

Raveien 205, 3184 Borre

- Du finner oss i 4.etg

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.