ARRANGEMENTER

På denne siden ser du kommende arrangmenter i Silicia. Vi har egne arrangmenter og samrbeider med partnere for å gi startups og gründere relevant kompetanse.

6.NOV - IP Strategi

Immaterielle verdier finnes i forskjellige former, og vil i mange tilfeller utgjøre bedriftens viktigste konkurransefortrinn. Gjennom dette miniseminaret ønsker vi å gi et innblikk i hvordan verktøy som patenter, varemerke- og designregistreringer kan benyttes for å sikre de verdiene dere ønsker å skape.

Sentrale tema:

Grunnleggende om de forskjellige industrielle rettighetene og hvordan de fungerer, IP-Strategi, Kommersiell utnyttelse og håndheving av rettigheter, Praktiske erfaringer

 

Bjørn Tisthammer fra Patentstyret presenterer litt generelt om de ulike immaterielle rettighetene og deretter de industrielle rettighetene (Patent, varemerke og design).

Katrine Malmer-Høvik, fra Advokatfirmaet Sands har en mer praktisk vinkling på temaet og vil blant annet snakke om IP-strategi samt presentere konkrete eksempler.

 

Ja takk, meld meg på
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.