Startup? Gründer? Bedrift?

Har du en idé innenfor teknologi? Eller har du startet en bedrift basert på en teknologiidé og trenger et løft? Silicia hjelper gründere og startups med å utvikle sin idé og etablerte bedrifter med å utvikle sitt forretningskonsept i vår inkubator i Vestfold.
Kontakt oss her

DETTE TILBYR VI STARTUPS, GRÜNDERE OG BEDRIFTER

 

KONTOR FOR STARTUPS, GRÜNDERE OG BEDRIFTER

Silicia er en inkubator for startups, gründere og bedrifter, som jobber med teknologi lokalisert i Vestfold. En inkubator skal gi støtte til virksomheter som forsøker å etablere ny kommersiell aktivitet, gjerne med utgangspunkt i innovasjon. Vi bidrar med kompetanse og gir din bedrift eller startup aktuelt nettverk for å komme til markedet. I Silicia har vi lagt opp to prosesser for ulike faser, tidligfase og utviklingsfase. Disse er beskrevet under.

Tidligfase (Preinkubator): Er for gründere og startups i en tidlig fase av idéutvikling. Du får tett oppfølging på utviklingen av din forretningsidé. I denne fasen går du gjennom en prosess med idéavklaring, markedsavklaring, økonomi, hypotesetesting og innhenting av læring (MVP). Når prosessen er fullført evalueres det om du blir til vår inkubator. Du får tilgang til kontor og tilknyttede tjenester. Denne fasen varer i 3 måneder og du betaler kr 500 per måned.

Utviklingsfase (Inkubator): Er for gründere eller bedrifter som har avklart ideen og markedet. Du har kanskje startet en bedrift og begynt å selge produkter eller tjenester. Du har et ønske om å videreutvikle forretningsideen for å nå et større marked. I denne fasen får du jevnlig oppfølging av en forretningsutvikler. Avhengig av hvilke utfordringer du har kobles du til andre i vårt team eller i vårt nettverk. Du får tilgang til kontor og tjenester. Denne fasen varer i 12 måneder og du betaler kr 2500 per måned, med mulighet for forlengelse.

Drop-in: For bedrifter, gründere og startups i utviklingsfasen som ikke ønsker fast kontorplass. Du får da tilgang til et drop-in kontor 2 dager per uke. Alle andre tjenester er tilgjengelig på lik linje med de andre fasene. Du betaler kr 1500 per måned.

Alle som har avtale med Silicia får tilgang til kontor, infrastruktur, rådgivning, Inkubatorskolen, prototypelaben Verify the Solution og «Show and tell», som er en sparringsarena for medlemmene i Silicia Inkubator. Du får tilgang til et nettverk som består av industri, næringsliv og aktører som kan løfte din idé, startup eller bedrift. I tillegg får du mulighet til å benytte fasiliteter hos våre samarbeidspartnere i Vestfold; Colab, Gründeriet og Gründerhuset Hi5.

Kontorlokaler og tilgang til nettverk

Silicia holder til i Forskningsparken i Vestfold. Vi tilbyr lyse og fine kontorfasiliteter til våre gründere. Vi er lokalisert på Universitetet i Vestfold (USN) , i samme bygg som forskningsmiljøet innen mikrosystemer. 

Rådgivning

Vi i Silicia jobber med tett med gründerne i inkubatoren. Marianne og Henrik er to av våre rådgivere. Marianne jobber med gründerne som er i tidlig fase, og Henrik jobber med gründerne i utviklingsfasen med forretningsutvikling.

Tilgang til aktuelt nettverk

Vi samarbeider med forskningsmiljøet på USN Vestfold, som gir tilgang til høy kompetanse på teknologi. Vi har et nettverk av bedrifter i Horten gjennom Electronic Coast, som er i verdensklasse på sin teknologi. De kan bidra inn med ekspertise på utvikling og muliggjøring av ny teknologi

.

«Show and tell» -forum for inkubatorbedriftene

2 ganger i måneden møtes alle gründerne i Silicia til et felles møte, hvor vi hjelper og løfter hverandre. Dette er en viktig møteplass for gründerne i Silicia.

Tilgang til laben Verify the Solution

Innovasjonslab, test- og pilotering. Hvis ideen din innebærer å utvikle et produkt kan du lage prototyper på Verify. Her har vi 3D printere og en tekniker som hjelper til i prosessen.

Inkubatorskolen

Online skole og ressursbank for gründere.
Gir gründere i oppstartsfasen tilgang til å lære mer om forretningsmodellering og tilgang til en stor ressursbank, slik at de raskere blir klare for å lansere sitt produkt eller tjeneste ute på markedet.

KONTAKT OSS:

E-post: [email protected]

Mobil: 992 77 799

 

Adressen vår er:

Forskningsparken i Vestfold

Raveien 205, 3184 Borre

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.