Er du en teknologi gründer?

Har du en gründer i magen, eller har du en idé som du går og tenker på? Da vil vi i Sicilia gjerne høre om den. Vi hjelper gründere å utvikle sin idé og komme til markedet. 
Kontakt oss her!

Video

Er du en av oss?

 

Som gründer hos Silicia får du:

De første 3 månedene i vår inkubator betaler du kr 500 per mnd. Du vil få tilgang til kontorlokaler, infrastruktur, rådgivning og veiledning, Inkubatorskolen og «Show and tell», som er en sparringsarena for gründerne i Silicia. Du får tilgang til aktuelt nettverk, prototypelaben Verify the Solution. I tillegg får du mulighet til å benytte fasiliteter hos våre samarbeidspartnere i Vestfold; Colab, Gründeriet og Gründerhuset Hi5.

Kontorlokaler og tilgang til nettverk

Silicia holder til i Forskningsparken i Vestfold. Vi tilbyr lyse og fine kontorfasiliteter til våre gründere. Vi er lokalisert på Bakkenteigen i samme bygg som forskningsmiljø innen teknologi. 

Rådgivning og veiledning

Vi i Silicia jobber med tett med gründerne i inkubatoren. Marianne og Henrik er to av våre veiledere. Marianne jobber med gründerne som er i idéfasen, og Henrik bistår gründerne i neste fase med forretningsutvikling.

Tilgang til aktuelt nettverk

Vi samarbeider med forskningsmiljøet på HSN Vestfold, som gir tilgang til høy kompetanse på teknologi. Vi har et nettverk av bedrifter i Horten som er i verdensklasse på sin teknologi. De kan bidra inn med ekspertise på utvikling og muliggjøring av ny teknologi

.

«Show and tell» -forum for inkubatorbedriftene

2 ganger i måneden møtes alle gründerne i Silicia til et felles møte, hvor vi hjelper og løfter hverandre. Dette er en viktig møteplass for gründerne i Silicia.

Tilgang til laben Verify the Solution

Innovasjonslab, test- og pilotering. Hvis ideen din innebærer å utvikle et produkt kan du lage prototyper på Verify. Her har vi 3D printere og en tekniker som hjelper til i prosessen.

Inkubatorskolen

Onlineskole og Ressursbank for gründere.
Gi gründere i oppstartsfasen tilgang til å lære mer om forretningsmodellering og tilgang til en STOR ressursbank, slik at de raskere blir klare for å lansere sitt produkt eller tjeneste ute på markedet.

KONTAKT OSS:

E-post: [email protected]

Mobil: 992 77 799

 

Adressen vår er:

Forskningsparken i Vestfold

Raveien 205, 3184 Borre

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.