Våre Gründere

Menneskene bak ideene

Tarpon Solar AS

Tarpon Solar AS utvikler en solduk, en fleksibel duk som kan spennes opp og produsere fornybar energi. Fleksible tynnfilm solceller er i stadig utvikling, og laminerte duker kan produseres med ønskede mekaniske egenskaper og former. Ved å kombinere disse to produktene til en solduk, får man en innovativ duk med svært mange potensielle bruksområder, for eksempel i flyktningeleirer, på uterestauranter, hoteller, skoler, offentlige uterom og private hjem.

Les mer

Smarttek Energi

SmartTekEnergi AS har utviklet en ny løsning for energisparing gjennom gjenbruk av varme i drivhus. Produktet har blitt utviklet som et resultat av behov framstilt fra gartnernæringen.

 

Les mer

Orbiton

Orbiton spesialiserer seg i autonom datafangst og inspeksjonstjenester for industri og infrastruktur. Vi tilbyr en sømløs og integrert løsning for anskaffelse av teknisk data og analyse av resultatene.

Les mer

Oslofjord Ressurspart (ORP)

Oslofjord Ressurspark (ORP) is delivering a point-of-care instrument and a disposable chip for automatic sample processing. Automatic analysis of gene activity to any cell, bacterium or virus in any place with optimal accuracy. Providing accurate molecular and biological information in a matter of minutes. Learn more here

Les mer

Dogsafe

Vi utvikler et produkt som skal varsle hundeeier, via en app på mobilen, om for høye eller for lave temperaturer der hunden oppholder seg. Dette kan være for eksempel i bilen, hvor vi alle vet hvor varmt det kan bli om sommeren, og hvor galt det kan gå for vår firbente venn. Med dette produktet kan vi slippe å bekymre oss unødvenig, vi kan være trygge på at hunden vår har det bra og dermed unngå uønskede hendelser i fremtiden.

Les mer

SpillTech

SpillTech utvikler PortBin™. PortBin™ samler flytende søppel i havners «vrak-viker». Dette gjør: havnene: renere, publikumsområder hyggeligere og gir havna større «miljø-troverdighet». PortBin™ baserer seg på tilpasset oljevernteknologi. Foruten løsninger for marint avfall jobber SpillTech med olje- , kjemikalie- og flom-vern.

Les mer

Baby-sensor.com

Baby-sensor.com er laget for å gi småbarnsforeldre trygghet og ro mens barnet sover. Mikroteknologi ved sensorer utviklet av Nordigi, gir oss mulighet til å måle viktige faktorer for babyens helse: temperatur, liggestilling, temperatur i rommet og hjerterytme. Dersom noe er utenfor normalområdet, vil man få alarm på mobilen.

Atogo AS

Vi jobber med løsninger som skal gi et bedre liv til mennesker som daglig puster helseskadelig luft.

WHO har anslått at 92 prosent av verdens befolkning på 7,5 mrd puster helseskadelig luft, og at over ti prosent av alle dødsfall kan knyttes til forurensing (WHO 2017)

Les mer

Notion Story

Notion Story er en forretningsplattform der investorer og bidragsytere kan følge gründere i 10 uker hvor det ukentlig presenteres videoblogger. Vi ønsker å fremme lokalt gründerskap, og øke interessen for å skape bærekraftige og lønnsomme bedrifter. Vi vil engasjere lokalmiljøet til gründere til å være med å investere og utvikle startup-virksomheter 

Les mer

Merxcell

Merxcell är en konsultfirma og jobber med software med två affärsområden: -Administrativ Rådgivning: Merxcell hjälper producenter, tjänsteleverantörer och investorer med strategiutveckling, marknadsanalyser, kundetilfredshetsutvikling samt utveckling av ”value propositions”. Den främsta målgruppen är flygindustrin. -Beslutsstöd-lösningar: Merxcell utvecklar cloud-baserade lösningar åt företag, där information från företaget kombineras med information om marknaden de befinner sig i. Detta inkluderar ett prognosverktyg som kan förutsäga ett företags eftermarknad på partnummernivå.

Les mer

Environmental Sea Research

Environmental Sea Research har i 2016 utviklet nye og bedre metoder innen oljevernutstyr. Spesielt gjelder det utfordringer i høy sjø og kaldt farvann. Vi har vært på mange internasjonale arenaer og samlet erfaring. I forskningsparken har vi klart å knytte sammen aktører i bransjen som utfyller hverandre. Dette, og med våre våre egne ideer i tillegg mener vi skal føre til flere nye produkter og verdiskapning.

WAI Environmental Solutions AS

WAI Environmental Solutions AS tilbyr avanserte bærekraftige løsninger for behandling av avfallsvann og bio-slam for kommunale, industrielle og maritime kunder. Vi betrakter avfallsvann som en ressurs og mener gjenbruk av vann, gjenvinning av energi og næringsstoffer fra avfallsvannet og bio-slammet, vil være drivkraften i utviklingen av vår bransje. Vårt hovedmarked er Skandinavia og Kina. Et mål for bedriften er å fremme utveksling av teknologi og bruk av ny teknologi mellom Europa og Kina.

Oceantherm AS

Selskapets virksomhet er forskning og utvikling innen havstrømninger og havtemperaturer, med sikte på utvikling av konsepter for å forebygge oppbygging av tropiske stormer og global oppvarming.

Les mer

Mung

Mung er en online markedsplass, som kobler studenter på utkikk etter pensumbøker med andre studenter. Plattformen gjør det mulig for folk å liste opp deres tilgjengelige pensumbøker og tjene ekstra penger i form av utleie. Det sørger for at studentene nedbetaler bøkene de kjøper, vår beregning viser at det er nedbetalt innen tre semester.

Les mer

Bycause

Bycause kobler bedrifter til frivillige/humanitære organisasjoner for å skape gjensidig gunstig samarbeid. Ved å gjøre bedrifters engasjement mer synlig, vil vi vise at muligheten til å skalere de positive handlingene er mye større enn om man gjør det i det stille. Vi vil benytte oss av digitale verktøy og gjøre det enkelt for bedrifter å velge sak, følge resultatet av egne bidrag og å skape engasjement blant ansatte og kunder.

Les mer

IMT AS

Imt AS

WooMe

WooMe ønsker å lage en plattform hvor man kan hjelpe hverandre i form av småjobber.

Bookly SB

Bookly SB arbeider med å utvikle en apptjeneste der studenter enklere skal kunne selge og kjøpe brukte fagbøker, og slik spare både tid og penger

Navy Race

Navy Race er en militærinspirert hinderløype på 8 km med 30 hinder. Ideen er at det skal være et morsomt og lekent hinderløp for alle som liker å være i aktivitet uansett form og fasong. Vi er opptatt av fysisk aktivitet og god helse og ønsker at Navy Race skal være en opplevelsesarena med fokus på mestring og glede.

Les mer

Rada Labs

Rada Labs utvikler web-, app- og skybaserte løsninger.

Rada Labs består av ansatte som samlet har flere tiår med teknologi- og forretningserfaring, og selskapets utviklere har blitt premiert med priser knyttet opp til Microsoft, NAV og andre nasjonale foretak. Selskapet står for innovasjon og utvikler egne merkevarer innen applikasjoner. Bedriften leverer tjenester innen flere områder, som publiseringssystemer, kursing, rådgivning og brukerstøtte, konsultasjon innen systemadministrering og nettverk.

Les mer
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.