VÅRE GRÜNDERE

MENNESKENE BAK IDEENE

Lær mer om våre gründere

Oslofjord Ressurspark AS


Oslofjord Ressurspark (ORP) is delivering a point-of-care instrument and a disposable chip for automatic sample processing. Automatic analysis of gene activity to any cell, bacterium or virus in any place with optimal accuracy. Providing accurate molecular and biological information in a matter of minutes. 

Les mer

 

Oceantherm AS


Selskapets virksomhet er forskning og utvikling innen havstrømninger og havtemperaturer, med sikte på utvikling av konsepter for å forebygge oppbygging av tropiske stormer og global oppvarming.

Les mer

 

Nanotrition Nord


Vi utvikler mikroinnkapsling for Omega 3 basert på nanoteknologi.  Det unike ved produktet er den endelige prisen og den teknologiske metoden som har blitt brukt i produksjon.

Les mer

ReLab


ReLab har som mål å bli Europas ledende produsent av single element ultralydtransdusere. I oppstartfasen vil vi tilby konsulenttjenester for design og prototypebygging, mens vi jobber mot vårt overordnede mål: Robotisert produksjon av høykvalitets, single element ultralydtransdusere.

Baby-sensor


Baby-sensor.com er laget for å gi småbarnsforeldre trygghet og ro mens barnet sover. Mikroteknologi ved sensorer utviklet av Nordigi, gir oss mulighet til å måle viktige faktorer for babyens helse: temperatur, liggestilling, temperatur i rommet og hjerterytme. Dersom noe er utenfor normalområdet, vil man få alarm på mobilen.

Les mer

 

Bycause


Bycause kobler bedrifter til frivillige/humanitære organisasjoner for å skape gjensidig samarbeid. Vi gjør bedrifters engasjement mer synlig, som gir muligheten til å skalere de positive handlingene. Vi benytter oss av digitale verktøy og gjør det enkelt for bedrifter å velge sak, følge resultatet av egne bidrag og å skape engasjement blant ansatte og kunder.

Les mer

 

Notion Story


Notion Story er et filmproduksjon og medieselskap som leverer kreativt og relevant innhold. Vi skal gi våre kunder godt medieinnhold, og fremragende kundeservice og support, ved å tilby produkter og tjenester som våre kunder verdsetter. Vi bringer merker til liv. 

Les mer

 

Dogsafe


Vi utvikler et produkt som skal varsle hundeeier, via en app på mobilen, om for høye eller for lave temperaturer der hunden oppholder seg. Eksempelvis i bilen. Med dette produktet kan du være trygg på at hunden din har det bra og dermed unngå uønskede hendelser.

Les mer

 

Rada Labs


Rada Labs utvikler web-, app- og skybaserte løsninger. rada Labs står for innovasjon og utvikler egne merkevarer innen applikasjoner. Bedriften leverer tjenester innen flere områder, som publiseringssystemer, kursing, rådgivning og brukerstøtte, konsultasjon innen systemadministrering og nettverk.

Les mer

 

Keltek


Keltek utvikler og installerer skjermsystemer for automatiserte bygg. Vår målsetning er å gi operatører av automatikk et intuitivt, enhetlig brukergrensesnitt for alle sine installasjoner gjennom én innlogging via enhver enhet. Dette for å redusere energiforbruk, øke komfort, forenkle drift og muliggjøre innstillinger.

Les mer

 

Merxcell AS


Merxcell utvecklar cloud-baserade lösningar, där information från företaget kombineras med information om marknaden de befinner sig i. Detta inkluderar ett prognosverktyg som kan förutsäga ett företags eftermarknad på partnummernivå. Den främsta målgruppen är flygindustrin. 

Les mer

 

Mung 


Mung er en online markedsplass, som kobler studenter på utkikk etter pensumbøker med andre studenter. Plattformen gjør det mulig for folk å liste opp deres tilgjengelige pensumbøker og får en inntekt i form av utleie. Vår beregning viser at studentene får nedbetalt skolebøkene innen tre semester.

Les mer

 

SmartTekEnergi AS


SmartTekEnergi AS har utviklet en ny løsning for energisparing gjennom gjenbruk av varme i drivhus. Produktet har blitt utviklet som et resultat av behov framstilt fra gartnernæringen.

Les mer

 

SpillTech AS


SpillTech utvikler PortBin™. PortBin™ samler flytende søppel i havners «vrak-viker». Dette gjør: havnene: renere, publikumsområder hyggeligere og gir havna større «miljø-troverdighet». PortBin™ baserer seg på tilpasset oljevernteknologi. Foruten løsninger for marint avfall jobber SpillTech med olje- , kjemikalie- og flom-vern.

Les mer

 

Tarpon Solar AS


Tarpon Solar AS utvikler en solduk, en fleksibel duk som kan spennes opp og produsere fornybar energi.  Potensielle bruksområder: Flyktningeleirer, uterestauranter, hoteller, skoler, offentlige uterom og private hjem.

Les mer

 

Orbiton AS


Orbiton spesialiserer seg i autonom datafangst og inspeksjonstjenester for industri og infrastruktur. Vi tilbyr en sømløs og integrert løsning for anskaffelse av teknisk data og analyse av resultatene.

Les mer

Atogo AS


Vi jobber med løsninger som skal gi et bedre liv til mennesker som daglig puster helseskadelig luft.

WHO har anslått at 92 prosent av verdens befolkning på 7,5 mrd puster helseskadelig luft, og at over ti prosent av alle dødsfall kan knyttes til forurensing (WHO 2017)

WAI Environmental Solutions AS


WAI Environmental Solutions AS tilbyr avanserte bærekraftige løsninger for behandling av avfallsvann og bio-slam for kommunale, industrielle og maritime kunder.  Vårt hovedmarked er Skandinavia og Kina.

Les mer

Cyviz


Siden 1998 har Cyviz endret måten selskaper samhandler og deler data. Cyviz er et norsk teknologiselskap og lager standardiserte møterom som er enkle å bruke, oppgradere og konfigurere for alle typer bedrifter og forretningsbehov.  I dag leverer Cyviz til flere Fortune 500-selskaper, globale virksomheter og offentlige myndigheter.

Les mer

Trilobite


Today Trilobite offers a patented platform technology backed by years of research. Our units are being rolled out to: Cruise ship drinking water, Ballast water treatment, Car wash industry and Rural drinking water.

Les mer

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.